Bezoek aan Thorn 10 sept 2022

Bezoek aan Thorn 10 sept 2022

Zaterdag 10 september 2022; 40 jarig jubileum reis naar Thorn.

Na een uitstel van 2jaar ivm corona konden we uiteindelijk op 10 september jl onze jubileum reis naar Thorn maken. De belangstelling van de leden was buitengewoon hoog. Ruim 80 personen stapte op zaterdag morgen om half tien in de bus naar Maasbracht waar we onze boottocht over de Maas begon.

In Maasbracht voegde nog enkele oud Nederweertenaren  die woonachtig zijn in Nijmegen, zich aan bij het gezelschap. De boot voer over de Maas richting Wessem , Stevensweert, Ohè en Laak, naar verschillende grindgaten met onderweg een deskundige uitleg van de bezienswaardigheden die men vanaf het water kon bewonderen.

Tijdens de boottocht werd door het bestuur een uitgebreide lunch aangeboden.

Op de boot was het een gezellig weerzien van  oude bekende en werden  oude herinneringen opgehaald zelfs werden er bij oude vriendschappen weer  nieuw leven ingeblazen De boottocht van 2,5 uur was daarom binnen de kortste keren voorbij en waren we sneller dan sommige gehoopt hadden in Thorn waar we een rondleiding met gids door Thorn kregen.

Omdat de groep zo groot was werd deze gesplitst in 4 groepen waarbij de eerste 2 groepen met een gids mee gingen en de ander 2 groepen  door het bestuur werden  getrakteerd op koffie en vlaai. Uiteraard kregen de andere groepen bij terugkomst ook koffie met vlaai.

Nadat iedereen weer terug was kon men nog gezellig nagenieten tot de bus gearriveerd was om ons terug naar huis te brengen. Om half vijf waren we weer veilig terug in Nederweert en kunnen we terug kijken op een geslaagd jubileum feest.

Hierbij een foto impressie.

 

Reacties zijn gesloten.